Condițiile precare din Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Craiova au stârnit mai multe reacții în rândul doljenilor după ce unul dintre craiovenii al cărui copil a fost internat aici, alături de mama sa, a postat o fotografie pe Facebook cu scop de a arăta lipsurile din saloane.

Paturi și noptiere „roase” de rugină, mămici nevoite să împartă pătuțul cu micuții lor, lenjerii rupte și incomplete, pături vechi de zeci de ani, fără dulapuri sau frigider, acestea sunt condițiile existente pe Secția Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova.

Mai mult, spun însoțitorii celor mici, postând imagini pe pagina de Facebook, mămicile sunt nevoite să stea de veghe, prin rotație, de teama goangelor care se plimbă nestingherite prin saloane și pe holuri.

„Cum este posibil, în secolul XXI să existe într-un spital de urgență asemenea condiții, asemenea paturi vechi de peste 30 ani, să dormi cu copilul într-un pat de 1500×800, dacă este și atât…fără perne, fără pături?! (…) Femeile sunt mușcate de fel și fel de gângănii, un miros insuportabil în saloane…Fără un frigider să îți pui mâncarea,f ără un dulap să îți pui hainele…” , scrie bărbatul pe pagina de Facebook.

Pentru un punct de vedere cu privire la această situație, managerul Spitalului Județean de Urgență Craiova nu a putut fi contactat.

 

Articolul precedentPeste 21.000 de doze de vaccin antigripal au ajuns în județul Dolj. „Vaccin avem suficient, important este ca doljenii să înțeleagă rolul acestuia și să se vaccineze”
Articolul următorUn bărbat şi fiul său, scandal la spitalul din Băileşti. Tânărul a lovit cu picioarele tot ce a întâlnit în cale