Doi tineri, unul din Calopăr, altul din județul Neamț, au fost reținuți de către polițiștii doljeni, luni, după ce într-una dintre nopțile de săptămâna trecută au spart un magazin și au furat bunuri în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, cei doi bărbați sunt cercetați pentru furt calificat.

„Ieri, poliţişti din cadrul Posturilor de Poliție Braloștița și Argetoaia  au reţinut pentru 24 de ore doi tineri, primul dintre aceştia de 29 de ani, din Calopăr, iar cel de-al doilea de 22 de ani, din comuna Hangu, judeţul Neamț, pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat. Poliţiştii i-au prins în flagrant delict, în noaptea de 27/28 martie, în jurul orei 3.40, după ce au pătruns în incinta unei societăţi comerciale, de unde ar fi sustras țigări, băuturi, alimente şi dulciuri, în valoare de aproximativ 1.000 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Bunurile găsite asupra celor doi bărbați au fost recuperate și predate administratorului societății. În cursul acestei zile, tinerii urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi cu propuneri corespunzătoare.

Articolul precedentCetățeni străini amendați pentru ședere ileală în județul Dolj
Articolul următorDoljeni cercetați pentru braconaj piscicol. Ce au găsit polițiștii în bazinul de la Cârna