Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Şimnicu de Sus, a fost reţinut de poliţişti după ce a bătut o vecină, în vârstă de 42 de ani, într-o staţie de autobuz, acuzând-o că l-a bârfit.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că femeia a fost lovită cu pumnul, de către un bărbat, în timp ce se afla în staţia de autobuz din satul Floreşti. Bărbatul ar fi fost deranjat de faptul că femeia ar fi discutat cu alte persoane din localitate despre el, prezentând amănunte ireale.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în urma probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 54 de ani, din Şimnicu de Sus, bănuit de săvârşirea faptei respective. Cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat unităţii de parchet, cu propunerile corespunzătoare“, a declarat Grădinaru.

Articolul precedentTânăr în vârstă de 22 de ani, din Craiova, reținut după ce a spart un magazin și a furat bunuri în valoare de peste 2.500 de lei
Articolul următor„Masă caldă” cu sandwich-uri, la liceul din comuna Bârca, din cauza lipsei unei cantine