Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Craiova, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a fost reţinut duminică după ce a fost prins în flagrant, de către un echipaj din cadrul jandarmeriei, cu mai multe bunuri asupra lui pe care le sustrăsese dintr-un magazin. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, tânărul a intrat în unitatea economică respectivă după ce a spart geamul, fapta fiind comisă în timpul nopții.

„Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 10/11 noiembrie, o patrulă de jandarmi a prins în flagrant un tânăr de 22 de ani, din Craiova, care avea asupra sa mai multe bunuri, pe care le sustrăsese dintr-un magazin. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în urma cercetărilor efectuate, stabilindu-se faptul că tânărul ar fi pătruns în magazin prin spargerea unui geam. Bunurile sustrase au fost recuperate, valoarea acestora fiind estimată la suma de aproximativ 2.500 de lei”, a declarat Grădinaru.

În cursul zilei de luni, tânărul va fi prezentat unei unităţi de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Articolul precedentCăldură și ziua în apartamente, la Craiova
Articolul următorUn bărbat din Dolj a bătut o vecină pentru că l-ar fi bârfit prin sat. Poliţiştii l-au reţinut