Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Castranova, este cercetat penal, după ce în casa acestuia polițiștii au găsit trei arme pe care le deținea ilegal.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj au executat o acțiune, miercuri,  în comuna Castranova, pe linia respectării regimului armelor şi munițiilor.

„Oamenii legii au depistat un tânăr de 19 ani, din Castranova, care deținea la domiciliul său, fără drept, mai multe arme neletale, respectiv o pușcă Airsoft, o pușcă cu aer comprimat şi un pistol, precum și o cutie metalică care conține un număr de 180 diaboluri. Armele în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi supuse unei expertize, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.

Articolul precedentPrins după doi ani de la comiterea unui furt. Un tânăr din Calafat l-a lăsat pe Nicolae Guță fără boxele audio
Articolul următorCraioveancă dată în urmărire pentru furturi comise în Franța, prinsă în Aeroportul din Craiova. Femeia voia să plece în Anglia