Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Calafat, a fost reţinut de polițiștii doljeni, miercuri, acesta fiind bănuit că ar fi sustras, în cursul anului 2016, două boxe audio profesionale, în valoare de aproximativ 2.400 de euro, bunuri ce aparțin cântărețului Nicolae Guță.

Reprezentanții IPJ Dolj au menționat faptul că boxele au fost găsite în urma unor percheziții domiciliare efectuate miercuri de către oamenii legii.

„Ieri, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din localitate, bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr de 20 de ani, din Calafat, ar fi sustras, la data de 8 decembrie 2016, două boxe audio profesionale, în valoare de aproximativ 2.400 de euro, ce aparţineau unei persoane, care se afla la o nuntă în Calafat”, a declarat Mihaela Gîrd, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Aceasta a mai spus că bunurile au fost recuperate, urmând a fi restituite persoanei vătămate.

„În baza probatoriului administrat de poliţişti, tânărul de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat, în cursul acestei zile, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

 

 

Articolul precedentSecția de Hematologie din cadrul Spitalului Filantropia din Craiova va avea un etaj în plus. Reabilitări ample după aproape 40 de ani de la ultimele intervenții
Articolul următorTrei arme găsite de polițiști în locuința unui tânăr din comuna doljeană Castranova. Doljeanul este cercetat penal