O femeie în vârstă de 32 de ani, din Craiova, pe numele căreia există mandat european de arestare pentru mai multe furturi comise în afara țării, a fost prinsă pe Aeroportul din Craiova, miercuri. Aceasta intenționa să plece în Anglia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, mandatul de arestare a fost emis de către autoritățile din Franța pentru mai multe infracțiuni de furt săvârșite în acest stat.

„Ieri, la controlul de frontieră efectuat în Aeroportul Craiova, pe sensul de ieşire din România, spre Anglia, a fost depistată o femeie de 32 de ani, din Craiova, faţă de care autorităţile judiciare din Franţa au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt”, a declarat Gîrd.

Cea în cauză a fost prezentată, de poliţiştii de la investigaţii criminale, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele acesteia o ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind ulterior dusă în arestul IPJ Dolj.

Articolul precedentTrei arme găsite de polițiști în locuința unui tânăr din comuna doljeană Castranova. Doljeanul este cercetat penal
Articolul următorBunătăți de toamnă vândute în scop caritabil de preșcolarii Grădiniței „Floare Albastră” din Craiova