Compoturi, dulceață de tot felul, zacuscă din vinete, fasole sau ciuperci, castraveți, gogoșari și conopidă la borcan, salată de sfeclă și hrean, toate acestea au ajuns în cămara craiovenilor care, joi, au trecut pe la „Târgul de toamnă”, organizat de cadrele didactice și preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit „Floare Albastră” din Craiova, acțiunea având scop caritabil.

Curtea unității de învățământ a devenit, pentru câteva zeci de minute, un adevărat spațiu destinat vânzării conservelor pentru iarnă, cei mici intrând în rolul negustorilor, fiind al doilea an consecutiv când grădinița organizează un asemenea târg.

Potrivit directoarei Grădiniței cu Program Prelungit, Mariana Badea, banii obținuți din vânzarea borcanelor cu bunătăți, toate pregătite în casă și expuse pe măsuțe frumos aranjate, vor fi donați unei grădinițe din mediul rural.

„Toate grupele din cadrul Grădiniței <<Floare Albastră>> din Craiova s-au pregătit pentru a participa la acest târg, fiind al doilea an consecutiv când se organizează evenimentul. Ne face o deosebită plăcere și le mulțumim părinților pentru faptul că și în acest an au răspuns chemării noastre, a copiilor dumnealor, pentru a participa la acțiune. Ediția de anul trecut a avut un real succes și sperăm ca anul acesta, împreună, să depășim succesul de anul trecut. Astăzi, într-o zi frumoasă de toamnă, ne-am bucurat de bogățiile pe care acest anotimp ni le aduce an de an. Suma de bani pe care o vom strânge din vânzarea produselor expuse în cadrul <<Târgului de toamnă>> va fi folosită în scop umanitar”, a spus Mariana Badea.

Efortul copiilor a fost răsplătit financiar, cadrele didactice implicate în derularea proiectului menționând faptul că cei mici învață, prin participarea la astfel deactivități să acționeze în folosul comunității.

Articolul precedentCraioveancă dată în urmărire pentru furturi comise în Franța, prinsă în Aeroportul din Craiova. Femeia voia să plece în Anglia
Articolul următorCele mai bune afaceri din județul Dolj, premiate la „Topul Firmelor”