Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Craiova, a fost reținut de către polițiști, joi, după ce în noaptea de miercuri spre joi a furat un CD player dintr-o mașină parcată pe o stradă din municipiu, craioveanul fiind suspectat că a spart și geamul unui alt autoturism în urmă cu o lună.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a precizat faptul că tânărul a fost prins de către oamenii legii cu bunul respectiv asupra lui, CD player-ul fiind înapoiat părții vătămate.

„În noaptea de 12 spre 13 decembrie, poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au depistat în flagrant un tânăr de 22 de ani, din Craiova, care sustrăsese un CD player dintr-un autoturism parcat în faţa unui imobil din localitate. Prejudiciul cauzat, a fost recuperat de poliţişti şi restituit persoanei vătămate. De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză, la data de 11 noiembrie, ar fi spart geamul unui alt autoturism care se afla parcat pe o stradă din Craiova. În urma probatoriului administrat de poliţişti, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat, în cursul acestei zile, unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Grădinaru.

Articolul precedentLiftiera care a cerut din cadourilor copiilor bolnavi de cancer şi-a dat demisia
Articolul următorNereguli la societățile economice din domeniul morărit-panificație. Polițiștii doljeni au dat amenzi și au confiscat mărfuri