Amenzi de peste 60.000 de lei au fost aplicate, joi, în urma unui control efectuat de către polițiștii doljeni în rândul societăților care derulează activități din domeniul morărit-panificație.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, au fost verificate patru unități economice, cinci persoane fizice și două mijloace de transport.

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au organizat o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ, din domeniul „morărit – panificație ”, în judeţul Dolj. Au fost verificate patru societăţi comerciale, cinci persoane fizice şi două mijloace de transport, constatând trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 60.000 lei”, a declarat Grădinaru.

De asemenea, poliţiştii au confiscat 800 kilograme de făină, de la un singur agent economic, acesta neavând acte care să justifice proveniența produsului. Administratorul firmei respective a fost și amendat cu suma de 20.000 de lei.

Articolul precedentTânăr în vârstă de 22 de ani, din Craiova, reținut după ce a fost prins că a furat un casetofon dintr-o mașină. Acesta este suspectat că a mai distrus și un alt autoturism
Articolul următorVerificări în rândul comercianților de brazi din județul Dolj. Au fost aplicate primele amenzi și sute de pomi au fost confiscați