Un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani, din localitatea Reghin, judeţul Mureș, este căutat de scafandri în Dunăre, după ce a intrat în apă şi nu a mai ieşit.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu, a declarat că tânărul era la scăldat pe o plajă neamenajată de pe fluviul Dunărea. El a intrat în apă şi nu a mai ieşit.

Au fost chemaţi scafandrii ISU Mehedinţi pentru desfăşurarea acţiunilor de căutare subacvatică.

„La Cetate este în desfăşurare o acţiune de căutare a unei persoane posibil înecate în fluviul Dunărea. Intervine Detasamentul Pompieri Calafat cu o barcă pneumatică şi echipa de scafandri de la ISU Mehedinţi. Din primele detalii, ar fi vorba despre un tânăr în vârstă de aproximativ 19-20 ani, care ar fi intrar în apă şi nu a mai ieşit”, a afirmat reprezentantul ISU Dolj.

Băiatul, din orașul Reghin, a ajuns în cursul zilei de azi în localitatea doljeană, pentru a vinde cherestea. După ce și-a vândut marfa, tânărul și alte trei persoane care îl însoțeau au parcat vehiculul golit de marfă pe marginea Dunării, apoi au intrat sa se răcoreasca in apa. Însă băiatul de 19 ani nu a mai iesit. Ceilalți prieteni au altertat autoritățile. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Oltenia cu bărci pneumatice și o echipă de scafandri din județul Mehedinți pentru a-l căuta pe tânăr.

Articolul precedent45 de locuri libere la învăţământul profesional dual din Olt, după prima etapă de înscriere
Articolul următorPolițist din Gorj, cercetat disciplinar după ce a fost prins băut la serviciu