Un polițist din Târgu Jiu este cercetat disciplinar, după ce miercuri a mers la serviciu, fiind băut. Agentul Cristian Bordea, din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, a fost trimis acasă de către șefi, acesta picând testul privind consumul de alcool. 

Potrivit reprezentanților IPJ Gorj, aceste verificări au loc periodic în rândul angajaților. „Periodic se efectuează testări ale poliţiştilor înainte de intrarea în serviciu, privind consumul de alcool. Miercuri dimineaţă a fost identificat un poliţist care nu a fost lăsat să intre în serviciu şi a fost trimis acasă. Conducerea a dispus cercetarea disciplinară a poliţistului”, a declarat, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Nu este pentru prima dată când Cristian Bordea are astfel de probleme. Acesta a fost condamnat recent pentru conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului, primind 10 luni de închisoare, cu amânarea pedepsei pe un termen de supraveghere de doi ani, fiind obligat să nu conducă nicio categorie de autovehicule în această perioadă.

Articolul precedentTânăr căutat de scafandri în Dunăre, la Cetate
Articolul următorCopil de 12 ani lovit de o autoutilitară, în Balș. A fost preluat de elicopterul SMURD