Fermierii din județul Dolj au primit de la APIA Dolj, pentru muncile derulate anul acesta, subvenții în sumă totală de 89.000.000 de euro. Acestea sunt plățile pe suprafață, existând o serie de măsuri care la rândul lor înseamnă aproximativ 100.000.000 de euro.

Potrivit directorului APIA Dolj, Sorin Răducan, toate plățile s-au efectuat la timp, sprijinul bănesc oferit fermierilor doljeni regăsindu-se în nivelul producțiilor.

„Activitatea noastră a debutat la începutul anului prin acţiunile care s-au desfăşurat pentru finalizarea celei de-a doua plăţi a subvenţiilor pentru anul 2017. A fost primul an în care s-au plătit la timp. APIA Dolj a plătit, în această perioadă, pentru fermierii doljeni şi a adus în judeţul Dolj, pentru plăţile pe suprafaţă, 89 de milioane de euro. Pe lângă acestea, noi derulăm şi alte măsuri de sprijin, toate însumând circa 100 de milioane euro, bani care au ajuns la fermierii doljeni, bani care sunt sigur că au condus la performanţele care se regăsesc la Direcţia Agricolă, la nivelul producţiilor pe care le-au obţinut”, a precizat Răducan.

Articolul precedentZeci de școli din județul Dolj, fără autorizație ISU și cu toalete în curte. Șefa învățământului: „Elevii nu sunt în pericol întrucât în toate clădirile sunt stingătoare”
Articolul următorCopil în vârstă de 6 ani, mușcat de un câine Amstaff, pe o stradă din Craiova