Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Bîrca, suspectat că s-ar fi urcat la volan drogat, a fost depistat în trafic, de către polițiștii craioveni, luni.  Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice și s-a ales cu dosar penal.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, oamenii legii au oprit, luni, pe strada Potelu din Craiova, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani, din comuna Bîrca.

„Întrucât conducătorul auto era incoerent în exprimare și dezorientat, acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea determinării prezenței în organism a substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Articolul precedentMinistrul Muncii şi cel al Sănătăţii, declaraţii în contradicţie cu realităţile din Dolj. CAS Dolj confirmă deficitul de medici
Articolul următorReferendum. Peste 120 de preşedinţi ai secţiilor de votare din Dolj au solicitat înlocuirea din funcţie