Prețul biletelor de acces la competițiile sportive derulate în incinta Sălii Polivalente din Craiova se va mări, un proiect cu această propunere urmând să ajungă pe masa consilierilor locali, la ședința din această lună. Astfel, biletul pentru meciurile naționale care până acum costa 5 lei, va fi 10 lei, iar cel pentru competițiile internaționale se va dubla și el, de 10 la 20 de lei.   

Potrivit reprezentanților Sălii Polivalente din Craiova, în ultimii ani, sporturile de sală au devenit adevărați ambasadori ai municipiului, reușita sportivilor determinându-i pe craioveni să fie interesați de spectacolul sportiv.

„Deoarece competiţiile internaţionale implică multe pregătiri şi acţiuni în vederea respectării cerinţelor impuse de forurile sportive de specialitate, administratorul Sălii Polivalente consideră că se impune recalcularea tarifelor de intrare pentru biletele la competiţiile sportive. Astfel, RAADPFL Craiova solicită Consiliului Local al Municipiului Craiova aprobarea noilor preţuri de vânzare a biletelor de intrare la competiţii , după cum urmează: pentru meciurile de handbal, baschet, şi volei din campionatul naţional în cuantum de 10 lei/spectator/competiţie; pentru meciurile internaţionale de handbal, baschet şi volei în cuantum de 20 lei/spectator/competiţie”, se arată în proiectul de hotărâre al Consiliului Local Craiova.

Referitor la prețul abonamentelor, pentru meciurile de handbal feminin oficiale şi amicale exclusiv din competiţiile interne (campionat şi Cupa României) în sezonul competiţional 2018-2019 se propune un preţ de 115 lei/abonament;  pentru meciurile de volei masculin oficiale şi amicale exclusiv din competiţiile interne (campionat şi Cupa României) în sezonul competiţional 2018-2019 se propune un preţ de 150 lei/abonament; pentru meciurile de baschet masculin oficiale şi amicale exclusiv din competiţiile interne (campionat şi Cupa României) în sezonul competiţional 2018-2019 se propune un preţ de 135 lei/abonament.

Articolul precedentCăminul pentru Persoane Vârstnice Craiova mai are nevoie de bani pentru salarii
Articolul următorUn tânăr din Craiova a găsit banii pe care un minor îi furase unei femei și i-a dus la poliție