Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Craiova, a găsit suma de 4.300 de lei, care îi fusese furată cu tot cu portofel unei femei din municipiu, mergând la poliție și restituind-o. 

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizați telefonic, cu privire la faptul că, pe o stradă din Craiova, un minor a sustras portofelul unei femei de 66 de ani, din localitate, în care se afla suma de 4.300 de lei și apoi a fugit într-o direcţie necunoscută.

„La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Craiova, care, în urma verificărilor efectuate, au depistat un minor de 13 ani, bănuit că ar fi săvârşit fapta de furt, acesta având asupra sa doar portofelul sustras, nu şi banii al căror furt fusese sesizat. Ulterior, la sediul Secției 1 Poliție Craiova, s-a prezentat un tânăr de 28 de ani, din Craiova, care ajutase inițial la prinderea minorului și care a returnat suma de 4.300 de lei, găsită într-o zona apropiată comiterii faptei. Persoana vătămată şi-a exprimat recunoştinţa faţă de gestul tânărului de 28 de ani, mulţumindu-i acestuia pentru că i-a restituit în totalitate prejudiciul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

În această cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, cercetările continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Articolul precedentSe scumpesc biletele de acces la meciurile disputate în Sala Polivalentă din Craiova
Articolul următorPosibilă înfrățire între Craiova și Salonic