Mai mulți elevi și părinți ai acestora protestează, luni, în fața Liceului Teoretic „Constantin Brâncoveanu” din Dăbuleni, nemulțumiți fiind că după ce nouă copii au ajuns de la școală, la spital cu stări de rău, nimeni nu a tras la răspundere conducerea instituției.

Sunt elevi care au refuzat să intre la cursuri, luni, și potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Dolj o echipă de inspectori școlari, între care și adjunctul, va purta discuții în acest caz pentru a stabili cum stau lucrurile.

„Avem o echipă în zonă. Colegi de-ai mei au o ședință chiar acolo. Era programată pentru ora 12.00. Cu siguranță se va discuta și referitor la aceste aspecte”, a spus Nicoleta Lițoiu, purtător de cuvânt al ISJ Dolj.

Persoanele prezente la protestul din fața Liceului Teoretic „Constantin Brâncoveanu” din Dăbuleni cer demisia directorului și îl fac direct răspunzător de faptul că a admis ca o acțiune de dezinsecție să fie efectuată în timpul săptămânii când elevii sunt la cursuri.

Săptămâna trecută, mai mulți copii din această școală au acuzat stări de rău și au ajuns la spital, una dintre ipoteze fiind că totul a pornit de la o acțiune de dezinsecție efectuată în instituție.

Publicată de Anna Peek pe Luni, 17 februarie 2020

Sursa video/foto: Facebook Deratizarea liceului teoretic C-tin Brancoveanu!

Articolul precedentSute de amenzi pentru nereguli în trafic, în județul Dolj
Articolul următorCraiova: Directorul Colegiului „Carol I” împins de la spate să rezolve urgențele unității școlare