Directorul Colegiului Național „Carol I” din Craiova va trebui să vină cu soluții, până marți, pentru o serie de probleme cu care se confruntă unitatea de învățământ, după ce luni, la sediul Primăriei Craiova a avut loc o întâlnire între acesta și conducerea primăriei, la care a participat și inspectorul general școlar, Monica Sună.

Astfel, în primul rând, directorul Colegiului Național „Carol I”, Angel-Cristian Stăiculescu va trebui ca marți să prezinte programul prin care se va realiza mutarea și conservarea cărților din bibliotecă în spațiul ales de conducerea colegiului, spațiu care va fi igienizat, anunță reprezentanții Primăriei Craiova, în perioada 17-18 februarie.

Directorul a estimat că pentru această mutare a cărților este nevoie de trei săptămâni.

În al doilea rând, conducerea școlii își asumă faptul că va demara în perioada imediat următoare realizarea unei proceduri de contractare a unei firme care să realizeze procesele de demontare și conservare a mobilierului instituției de învățământ, cu termen până în data de 10 martie.

Tot până marți, conducerea Colegiului Național „Carol I” va prezenta o modalitate de conservare a colecției de roci și fluturi și un program de funcționare a bazinului de înot din incinta școlii.

Bazinul va funcționa începând cu 19 februarie, dau asigurări autoritățile.

Întâlnirea de luni și toate aceste sarcini trasate conducerii Colegiului „Carol I” vin după ce, în spațiul public, au apărut informații și fotografii cu modul în care sunt gestionate multe dintre situațiile din această instituție.

 

 

Articolul precedentProtest la liceul din Dăbuleni. Elevii și părinții cer demisia directorului, după ce nouă copii au ajuns cu stări de rău la spital
Articolul următorVIDEO. 15 migranți depistați într-o remorcă frigorifică la Frontiera Calafat