Peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 50.000 de lei, au fost aplicate, duminică, de către polițiștii de ra Rutieră, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere derulată la nivelul județului Dolj. 

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 39 de permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au constatat în flagrant delict 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere, fiind depistate persoane care se aflau la volan, deși nu dețineau permise de conducere sau se aflau sub influența alcoolului.

Totodată, poliţiști din cadrul Secțiilor de Poliţie 1-6 Craiova și jandarmi din cadrul GJMb Craiova au derulat o acțiune în Craiova, pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violenţă, a faptelor antisociale şi a activităţilor comerciale ilicite.

Cu acest prilej au fost verificate 116 autoturisme și legitimate 133 de persoane, fiind totodată controlate cinci unități de alimentație publică.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 3.000 de lei.

Articolul precedentCraiova: Container pentru colectarea selectivă a gunoiului, incendiat. Dosar penal pentru distrugere
Articolul următorProtest la liceul din Dăbuleni. Elevii și părinții cer demisia directorului, după ce nouă copii au ajuns cu stări de rău la spital