Facultatea de Horticultură a Universităţii din Craiova organizează, în această perioadă, cea de-a doua  ediție a Şcolii de vară „Un mediu sănătos pentru viitorul tău-Hortmed”, proiect câştigat de Universitatea din Craiova în cadrul Proiectului privind învățământul secundar.

Protecția mediului înconjurător a reprezentat unul dintre obiectivele pe care și l-au propus cadrele didactice ale Facultății de Horticultură spre a fi implementate în mintea și sufletul tinerilor selectați la Şcoala de vară „Un mediu sănătos pentru viitorul tău”.

În acest an la Școala de vară participă 52 de elevi, din patru licee din zona Olteniei: Colegiul Naţional „Ioniţă Asan” Caracal, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” Balş, Colegiul Tehnic „Danubius” Corabia și Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Băileşti.

ROSE este un proiect care își propune să contribuie la reducerea abandonului în învățământul secundar și terțiar și la creșterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat.

Articolul precedentS-a urcat băut la volan și a provocat un accident. Două femei au fost rănite
Articolul următorVIDEO. Percheziție la locuința bărbatului care a tras cu pistolul în Craiova, după o șicanare în trafic