Reprezentanții Societății Termo Craiova efectuează, în această perioadă, probe la rece privind sistemul de încălzire, procedurile urmând a se încheia la data de 30 septembrie.

Potrivit reprezentanților Sc Termo Craiova SRL, beneficiarii sistemului centralizat de încălzire trebuie să remedieze în timpul cel mai scurt toate defecțiunile apărute în subsolurile tehnice ale blocurilor de locuințe în circuitele de apă caldă sau agent termic pentru încălzire. Toate aceste pierderi din instalațiile interioare ale blocurilor de locuințe vor fi suportate de către asociația de locatari/proprietari și agenți economici beneficiari ai sistemului centralizat de încălzire, au mai spus reprezentanții societății de termoficare.

Reprezentanții Primăriei Craiova dau asigurări că, în iarna ce urmează, căldura nu va pune probleme la nivel de oraș. Nefiind estimată nicio creștere a gigacaloriei.

„Cetățenii trebuie să stea liniștiți. Vom avea căldură ca și anul trecut. În luna octombrie, aflăm dacă se aprobă sau nu și prelungirea planului de reorganizare pentru încă un an”, a spus Stelian Bărăgan, viceprimarul Craiovei.

Articolul precedentAl doilea deces din cauza virusului West Nile, în Dolj
Articolul următorReţinută de poliţiştii din Craiova după ce a încercat să incendieze o cameră dintr-un bloc de locuinţe sociale