O femeie în vârstă de 46 de ani, din Craiova, a fost reținută de către polițiști, miercuri, după ce a încercat să dea foc camerei dintr-un bloc de locuințe sociale, din cauza faptului că autoritățile municipale au executat-o silit și trebuie să elibereze locuința.

Evenimentul a avut loc miercuri, în blocul H9, situat pe strada Tabaci din Craiova. După ce femeii i-a fost pus în vedere faptul că trebuie să elibereze camera respectivă, lucru pe care l-au făcut reprezentanți ai primăriei și un executor judecătoresc, aceasta ar fi revenit la domiciliu cu o butelie și a încercat să dea foc locuinței.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, la fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști, imediat după ce printr-un apel la 112 a fost anunțat gestul femeii, oamenii simțind miros de gaz. Aceasta nu a avut timp să își pună planul în aplicare, fiind oprită de poliție.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a spus că în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tentativă la distrugere prin incendiere, femeia fiind reținută de către oamenii legii.

Aceasta nu este cunoscută ca având probleme psihice.

Articolul precedentProbe la instalația de căldură, în Craiova
Articolul următorPrimăria Craiova trece de la hârtie la on-line