Primăria Municipiului Craiova va continua procedura trimiterii prin poștă, către cetățeni, a deciziilor de impunere, a somațiilor, a titlurilor executorii sau a altor acte, listarea şi distribuirea acestora presupunând alocarea sumei de aproximativ 700.000 de euro pentru următoarele 20 de luni.

Procedura de achiziţie publică a fost lansată de municipalitatea craioveană în ultima zi a lunii august, firmele interesate având termen pentru depunerea ofertelor data de 1 octombrie 2018.

„Autoritatea contractantă – Municipiul Craiova intenţionează să încheie un acord-cadru cu doi operatori economici, în vederea achiziţionării de „Servicii de printare şi expediere documente către contribuabili: decizii de impunere, extrase de cont, decizii referitoare la obligaţii de plată accesorii, somaţii şi titluri executorii şi titluri executorii şi alte acte administrativ-fiscale, conform cerinţelor caietului de sarcini nr.118420/24.07.2018, pe o perioada de 20 luni”, se arată în anunţul de participare.

Municipalitatea craioveană se aşteaptă să plătească 3.108.803 de lei (2.612.440 lei, plus TVA) pentru acest serviciu, estimând că va trimite craiovenilor 520.000 de scrisori.

Articolul precedentExercițiu pentru alarmarea populației în caz de dezastre, în Dolj. Sirenele vor suna din nou
Articolul următorMinistrul Sănătăţii, la Craiova: „Spitalul Regional se va face. Am fost sceptică şi eu, până în urmă cu două luni”