Florea Şerbănoiu, şeful Postului de Poliţie Oboga, a murit electrocutat, marţi după-amiază, în timp ce se afla la pescuit, pe râul Olt.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a confirmat faptul că evenimentul s-a produs în jurul orei 17.00, pe râul Olt, în zona localităţii Criva.

Florea Şerbănoiu avea 54 de ani.

„În ziua de 10 iulie, la ora 17.00, Șerbănoiu Florea în vârstă de 54 ani, agent șef principal de poliție, șef al Postului de Poliție Oboga, în timp ce se afla la pescuit pe râul Olt, în dreptul localităţii Criva, s-a electrocutat. Undița a făcut arc electric cu firele de înaltă tensiune, iar la ora 18.05, la Spitalul Slatina, a fost declarat decedat”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Ceilaţi pescari au chemat ambulanţa, însă medicii nu l-au mai putut salva pe poliţist.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani, care se afla la pescuit pe barajul de la Slătioara. Din spusele celor de acolo, se pare că undiţa a atins firele de înaltă tensiune. Bărbatul era din localitatea Oboga, iar apelul a fost făcut la ora 17.00 pentru o persoană inconştientă. S-a deplasat un echipaj B2, au făcut manevre de resuscitare, s-au aplicat şi şocuri electrice externe, şi s-a transportat la UPU unde a fost declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, Alina Duminică.

Colegii poliţistului au deschis un dosar de cercetare penală, urmând să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul în urma căruia Şerbănoiu a murit.

Articolul precedentPătuțuri de ultimă generație la Spitalul Filantropia din Craiova
Articolul următorBătălie mare, în Dolj, pentru un loc la catedră. Peste o mie de dascăli dau examen de titularizare