20 de kilograme de peşte şi 17 unelte de pescuit au fost confiscate de poliţiştii din Dolj, în urma unor controale desfăşurate pentru combaterea braconajului piscicol şi a transportului și comercializării ilegale a produselor și subproduselor din pește. Totodată, au fost aplicate 26 de amenzi.

Potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Dolj, acţiunea s-a desfăşurat, în perioada 7 mai – 5 iunie, împreună cu specialişti din cadrul DSVSA Dolj şi ANPA Râmnicu Vâlcea – filiala Dolj.

La această activitate au participat 83 de poliţişti, care, împreună cu reprezentanţii D.S.V.S.A. Dolj şi ANPA Râmnicu Vâlcea au efectuat 23 de controale.

„Cu ocazia acestor acţiuni au fost verificate 47 de societăţi comerciale, 6 târguri şi piețe agroalimentare, au fost oprite în trafic şi controlate aproximativ 120 de autoturisme şi au fost legitimate peste 170 de persoane. Oamenii legii au constatat 3 infracţiuni şi au aplicat 26 de sancţiuni contravenţionale, conform legislaţiei din domeniu. De asemenea, a fost confiscată cantitatea de aproximativ 20 de kilograme peşte diferite specii şi 17 unelte de pescuit”, se arată în comunicatul citat.

Articolul precedentIancu (PSD Olt): „FSDI oferă o alternativă de finanțare a proiectelor de investitii în domenii ca infrastructura, energie, agricultură sau sănătat ”
Articolul următorBăiatul din Brebeni, dispărut de marţi seara, găsit ascuns în podul casei