Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Craiova, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, vineri, după ce în urma a patru percheziții domiciliare oamenii legii au găsit zeci de mii de țigarete și sticle cu alcool, bunuri provenite din contrabandă.  

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova au făcut cele patru percheziții domiciliare în municipiul Craiova, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au indisponibilizat cantitatea de 14.600 de ţigarete şi 11 litri de alcool, bunuri introduse pe teritoriul României, fără a fi fiscalizate. De asemenea, poliţiştii au mai ridicat în vederea continuării cercetărilor sumele de 105.500 de lei şi 1.300 de euro”, a declarat purtătorul de cuvânta l IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

După audieri, faţă de un bărbat de 60 de ani, din Craiova, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, cel în cauză să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentVIDEO/Ordin de protecție împotriva unui doljean care și-a bătut soția cu care se află în proces de divorț. Acesta a și furat mai multe bunuri din locuința comună
Articolul următorCraiovean arestat preventiv pentru comiterea a două furturi