Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Craiova, a fost arestat preventiv, fiind suspectat de comiterea a două furturi, fapte petrecute anul trecut.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a precizat că bărbatul ar fi furat un telefon mobil și suma de 2.500 de lei dintr-un imobil situat în municipiul Craiova.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti de la Secţia 3 Poliţie Craiova într-un dosar penal având ca obiect furtul unui telefon mobil, comis în cursul anului trecut, a fost identificat suspectul în persoana unui tânăr de 31 de ani, din Craiova. În timpul activităţilor întreprinse pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului, poliţiştii au stabilit că acesta a sustras o sumă de bani (2.500 lei) din imobilul aparţinând unei părţi vătămate, situat tot în Craiova”, a declarat Grădinaru.

Cele două dosare au fost reunite, Judecătoria Craiova dispunând împotriva persoanei în cauză măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile.

Articolul precedentPercheziții domiciliare la contrabandiști de țigări din Craiova. Un bărbat a fost reținut și au fost confiscate zeci de mii de țigarete și sume mari de bani
Articolul următorPericol pe șosele din Dolj. Șoferi prinși băuți la volan