Patru polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au ieșit la pensie, după zeci de ani de carieră predând ștafeta și trecând în rândul cadrelor militare în rezervă și retragere. Momentul a fost marcat în data de 15 iunie, cei patru oameni ai legii fiind felicitați de către conducerea IPJ Gorj și primind plachete de merit în semn de respect.

Polițiștii în cauză și-au desfășurat activitatea la posturile de poliție din Târgu Cărbunești, Târgu Jiu, Bumbești Jiu/Novaci. „Data de 15 iunie a fost o zi încărcată de emoţii la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj, unde patru poliţişti „au ieşit din rând”, însă rămân camarazii noştri, întrucât camaraderia nu se măsoară în grade, ci în adevăr, încredere şi în ce am făcut fiecare în numele ei. După zeci de ani în care au făcut cinste uniformei de poliţist, cei patru agenţi de poliţie, Ghimpău Marian – Poliția Orașului Târgu Cărbunești, Danciu Ion – Poliția Orașelor Bumbești Jiu și Novaci, Moroșanu Cristian Nicolae – Poliția Municipiului Târgu-Jiu și Udrea Viorel Mihail – Poliția Municipiului Târgu Jiu au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă şi retragere. Dincolo de orice sacrificiu nerostit dar resimţit, dincolo de privaţiunile impuse de meseria pe care şi-au ales-o, cei patru poliţişti şi-au îndeplinit misiunile demonstrând că sunt adevărate embleme ale devotamentului, fidelităţii şi echilibrului. Sunt oameni puternici, care nu au acceptat intimidarea, care cu o singură armură, legea, au luptat pentru a găsi cele mai bune soluţii la fiecare provocare. Iar permanenta determinare în faţa oricărei provocări a constituit premisa unei cariere de succes”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Şeful IPJ Gorj, comisar șef de poliţie Drăghiea Dumitru Decebal, şi-a exprimat recunoştinţa pentru profesionalismul, onoarea şi demnitatea de care aceştia au dat dovadă în întreaga lor carieră. De asemenea, Drăghiea le-a înmânat celor patru polițiști diplome şi plachete de merit.

Articolul precedentGospodării inundate în Dolj, locomotivă lovită de fulger în Teleorman. Pompierii au făcut bilanțul ultimelor 24 de ore de vreme rea
Articolul următorAccident pe Defileul Jiului. Două persoane au ajuns la spital(FOTO)