Un bărbat şi o femeie au ajuns la Spitalul Bumbeşti Jiu din judeţul Gorj, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier produs la intrare pe Defileul Jiului, zona Vişina.

Impactul s-a produs între o maşină şi un autotren, duminică, la ora redactării ştirii traficul fiind blocat pe ambele sensuri de mers. „ISU Gorj a fost solicitat să intervină la o situaţie de urgenţă generată de un accident rutier produs la intrare pe Defileul Jiului, zona Vişina în care au fost implicate un autoturism şi un autotren. La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenţie Bumbeşti Jiu, două echipaje din cadrul SAJ precum şi echipaje ale IPJ Gorj, care au constatat că în urma impactului au rezultat două victime care nu erau încarcerate (un bărbat în vârstă de 72 de ani şi o femeie în vârsta de 69 ani). Acestea au fost preluate de către echipajele SAJ şi transportate la spitalul din Bumbeşti Jiu. În prezent traficul rutier este blocat până când autotrenul o să fie tras de pe partea carosabilă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

Articolul precedentPatru polițiști din Gorj, trecuți în rezervă
Articolul următorPompieri din șase județe se întrec la Târgu Jiu. Concursul de descarcerare va avea loc pe Insulița de pe Jiu