Locuitorii mai multor comune din județul Dolj și cei ai orașului Filiași nu vor avea apă, de azi până mâine la ora 24.00, întreruperea fiind cauzată de o avarie apărută la conducta de transport a apei potabile Izvarna – Craiova, în zona localității Țânțăreni din județul Gorj.

Potrivit reprezentanților Companiei de Apă Oltenia, ca de fiecare dată, concomitent se vor executa și alte lucrări de întreținere și reparații pe toată lungimea traseului conductei.

În judeţul Dolj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localități: Filiaşi, comuna Braloștița, comuna Brădeşti, comuna Coţofenii din Faţă, comuna Coţofenii din Dos, comuna Almăj și comuna Işalniţa.

„Pentru Fabrica de Bere Craiova, va fi furnizata apa potabilă provenită din Râul Jiu. În municipiul Craiova apa potabilă va fi furnizată în regim normal, fără restricții. SC Compania de Apă Oltenia SA roagă utilizatorii de apă potabilă din localitățile menționate să-şi asigure rezerve de apă potabilă pentru nevoile curente”, anunță reprezentanții Companiei de Apă Oltenia.

Articolul precedentAdolescent din Craiova dat dispărut. De patru zile, părinții nu știu nimic de el
Articolul următorTradiția continuă cu „Maria Tănase Junior”. Spectacol în Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova