Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” organizează, în data de 31 mai, la Teatrul de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu”, spectacolul „Maria Tănase Junior”, pe scenă urmând să urce persoanele care, săptămânal, participă la atelierele de folclor.

Spectacolul va începe după-amiaza, la ora 17.30, „cursanții” fiind însoțiți de profesorii coordonatori  Lavinia Bîrsoghe, Marga Chiurtu,  Marius Măgureanu,  Liviu Dică și Dorian Cismaru.

„Atelierele de Folclor  ale Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” înființate în anul 2017, la inițiativa managerului Niculina Stoican, au reușit, pe parcursul celor doi ani, să stârnească interes și pasiune în rândul participanților de toate vârstele și din toate categoriile sociale. Suntem pregătiți să păstrăm identitatea neamului românesc prin grija cu care culegem, conservăm și promovăm în conștiința tuturor tot ce ține de cultura tradițională. Împreună cu ei și pentru a-i pune în valoare, Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” organizează vineri, 31 mai 2019, de la ora 17.30,  la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu, spectacolul <<Maria Tănase Junior>>, a precizat Mihaela Smarandache, impresarul Ansamblului Maria Tănase.

Și cum prezența Orchestrei Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” este obligatorie pentru voia bună a publicului, echipa de instrumentiști, dirijată de Cristi Pîrlea, va fi și ea acolo. Spectacolul va fi prezentat de către artistul Ciri Mayer, scenariul și regia fiind semnate de Niculina Stoican.

Articolul precedentO nouă avarie lasă mai multe localități din Dolj fără apă
Articolul următorStrăzi închise, în Craiova, pentru preluarea buletinelor de vot