Un tânăr în vârstă de 15 ani, din Craiova, este dat dispărut, părinții acestuia anunțând poliția că adolescentul a plecat în mod voluntar de acasă, în data de 20 mai, şi nu a mai revenit până în prezent.

Mama băiatului le-a spus oamenilor legii că fiul său a plecat de la domiciliu cu scopul de a colecta doze de băutură pentru a le duce la un centru de colectare.

Marian Florin Gogoșanu a mai plecat acasă în repetate rânduri, revenind de fiecare dată după două sau trei zile, dar de data aceasta nu s-a mai întâmplat acest lucru, potrivit polițiștilor doljeni.

Semnalmente băiatului sunt:  înălțime aproximativ 1,80 m, greutate 60 kg, păr tuns scurt, blond, ochi albaștri, fără semne particulare.

„La momentul plecării era îmbrăcat într-un trening de culoare albastră, pe cap purta o șapcă de culoare vișinie, iar în picioare o pereche de pantofi sport de culoare albă. Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Articolul precedentArhiepiscopia Craiovei și-a luat motel, lângă Mânăstirea Lainici. Care este scopul investiției
Articolul următorO nouă avarie lasă mai multe localități din Dolj fără apă