Tânărul în vârstă de 25 de ani, din Craiova, grav rănit în accidentul de la Găneasa, județul Olt, va fi preluat cu elicopterul și transferat la un spital din București. 

Potrivit reprezentanților ISU Olt, în acest caz va interveni elicopterul SMURD Craiova.

„Elicopterul SMURD Craiova preia din UPU Slatina pacientul din accidentul rutier de la Găneasa (motociclist) și îl transportă la București”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Tânărul de 25 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, duminică, după ce a pierdut controlul motocicletei, pe DN 65, la intrarea în comuna Găneasa din județul Olt și a intrat într-un indicator de pe marginea drumului.

Potrivit reprezentanților ISU Olt, tânărul a fost găsit în afara carosabilului, fiind transportat la spitalul din Slatina în stare de inconștiență.

„Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Craiova, a fost găsit în afara carosabilului, inconștient, politraumatizat prin accident rutier. A fost asistat la fața locului de echipajele medicale și transportat la UPU Slatina, în stare de inconștiență”, a precizat Dan Nedeloiu, reprezentant ISU Olt.

 

 

Articolul precedentVIDEO/FOTO. Tânăr din Craiova, grav accidentat într-o comună din Olt. A intrat cu motocicleta într-un indicator
Articolul următorDespre succesul unui antreprenor, la Universitatea din Craiova