Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, duminică, după ce a pierdut controlul motocicletei, pe DN 65, la intrarea în comuna Găneasa din județul Olt și a intrat într-un indicator de pe marginea drumului.

Potrivit reprezentanților ISU Olt, tânărul a fost găsit în afara carosabilului, fiind transportat la spitalul din Slatina în stare de inconștiență.

„Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Craiova, a fost găsit în afara carosabilului, inconștient, politraumatizat prin accident rutier. A fost asistat la fața locului de echipajele medicale și transportat la UPU Slatina, în stare de inconștiență”, a precizat Dan Nedeloiu, reprezentant ISU Olt.

Cel mai probabil, se va cere transfer către un spital superior, imediat după ce acesta va fi stabilizat.

„S-a constatat că era în stare foarte gravă, cu traumatism cranio cerebral acut, fără evidențiere organică, hemoragie orală masivă, stare comatoasă, contuzie coloană cervicală și abominală. Probabil că se va cere transport aerian pentru a fi transferat”, a  menționat medicul Alin Dinu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Articolul precedentBăncuțe cu personaje din povești, în Parcul Hanul Doctorului din Craiova
Articolul următorMotociclistul din Craiova, rănit în accident, transferat la un spital din Capitală