Medicul urolog Mugur Riza, cel care a avut interdicție de a intra în spital și a și fost amendat din cauza situațiilor conflictuale create în rândul colegilor, și actualul manager Eugen Georgescu s-au înscris la concursul de ocupare a postului de director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, fiind singuri care și-au depus dosarele în acest sens.

Conform metodologiei, concursul pentru ocuparea acestui post se desfășoară în două etape, respectiv cea de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în anunţul de concurs, care va avea loc în data de 18 ianuarie și care este eliminatorie.

Cea de-a doua etapă constă în susţinerea publică şi de evaluarea proiectului de management și se va desfășura în data de 28 ianuarie, la ora 10.00.

Managerul interimar al instituției spitalicești, medicul Eugen Georgescu a fost numit în funcție în urmă cu aproximativ șase luni, la decizia Ministerului Sănătății. Acesta este medic chirurg.

Cel de-al doilea candidat, medicul Mugur Riza, este urolog și s-a aflat de foarte multe ori, anul trecut, în situații conflictuale pe care le-a avut cu unii colegi medici, toate aceste situații ducând chiar la desfacerea contractului de muncă pe care îl avea la Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Articolul precedentApa de la Isvarna și conducta de gaze Craiova-Calafat, două dintre proiectele majore ale administrației județene din Dolj
Articolul următorBătăuşii din Rovine, identificaţi de poliţişti. Pentru doi dintre ei se va cere arestarea în lipsă