Toţi cei patru agresori ai unui tânăr în vârstă de 28 de ani, bătut cu bâtele într-o parcare din Craiova, au fost identificaţi de poliţişti, iar doi dintre ei au fost arestaţi şi respectiv reţinuţi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că, în cursul zilei de ieri, primul dintre agresori, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Craiova, a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

De asemenea, un al agresor, un tânăr în vârstă de 20 de ani, tot din Craiova, a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de complicitate la tentativă la omor calificat, iar astăzi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tot ieri, a fost solicitată arestarea preventivă în lipsă a altor 2 tineri de 24 şi 28 de ani, din Craiova, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, respectiv complicitate la tentativă la omor calificat.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Craiova a fost atacat, marți de dimineață, de patru persoane pe care susține că nu le cunoaște, acestea din urmă așteptându-l în fața blocului, înarmate cu bâte.

Mașina bărbatului vizat de atacul celor patru persoane a fost blocată pe o străduță din cartierul Rovine, de un autoturism marca Audi A4 cu numere de Anglia. Din această mașină au coborât patru persoane care aveau fețele acoperite și l-au lovit pe bărbat.

Speriate, mama și soția victimei au început să țipe, unul dintre locatari apelând 112 și anunțând evenimentul.

Tot în cartierul Rovine din Craiova, a avut loc un eveniment asemănător, pe data de 24 decembrie a anului trecut, când un bărbat mascat a tras mai multe focuri de armă asupra a doi craioveni. Până în prezent, potrivit ultimelor date, cel care a atacat nu a fost identificat.

Articolul precedentMedicul Riza, concediat din cauza scandalurilor provocate în Spitalul Județean Craiova, vânează postul de director al instituției
Articolul următorȘase noi cazuri de gripă în județul Dolj. Un copil a fost afectat