O mașină a poliției aflată în misiune cu semanle acustice și luminoase a fost implicată într-un accident rutier, vineri la prânz, în Craiova, autoturismul în care se aflau oamenii legii ciocnindus-e cu un altul. 

Evenimentul rutier a avut loc într-o intersecție din apropierea Spitalului Filantropia din Craiova, nefiind înregistrate victime.

„Azi, în jurul orei 13.00, o autospecială de poliție a fost implicată într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. Autospeciala era condusă pe strada Iancu Jianu și a pătruns în intersecția cu bulevardul Nicolae Titulescu, pe culoarea roșie a semaforului electric, având semnalele acustice și luminoase in funcțiune pentru deplasare la o misiune. În intersecție a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un barbat de 49 de ani, din Craiova, care circula pe bulevardul Nicolae Titulescu, direcție către Craiovița. Din eveniment nu au rezultat victime, doar pagube materiale”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Între cele două părți implicate în accident s-a încheiat un formular de înțelegere amiabilă.

Sursa foto: Esti din Craiova dacă…

Articolul precedentAcuzaţii faţă de mitingul PSD de la Craiova: Oameni ameninţaţi să vină la serviciu îmbrăcaţi în alb şi să participe la manifestare
Articolul următorȘomerii din Dolj, dezinteres total pentru Bursa locurilor de muncă