Deputatul USR Claudiu Prîsnel reclamă faptul că angajaţii unor instituţii publice sunt obligaţi să participe la mitingul PSD din Craiova, unde organizatorii vor să aducă 40.000 de oameni.

Parlamentarul reclamă faptul că oamenii sunt ameninţaţi cu concedierea, în caz că nu acceptă condiţiile impuse.

„«Soția mea a fost sunată aseară de director. I-a spus că e obligatoriu să vină în alb la serviciu și să meargă la miting. Ce să facă? Ăștia pot să o dea afară și rămânem pe drumuri. Așa e peste tot. Cel mai rău e să bagi frica în oameni». Am aflat povestea chiar din gura soțului, taximetrist”, istoriseşte Prîsnel, pe Facebook.

Deputatul se plânge şi de faptul că traficul rutier în municipiul Craiova este dat peste cap de întâlnirea social-democraţilor.

„Au blocat tot orașul pentru mitingul lui Liviu Dragnea care a închis centrul de la 8 dimineața până la miezul nopții. Pe stradă sunt doar ei. Îmi imaginez ce sentiment de putere are Olguța Vasilescu, când are centrul Craiovei, doar pentru ea. În rest, e pustiu.

«PSDul ăsta e la putere și face ce vrea! Nu s-au gândit că orașul e deja aglomerat, azi de abia reușim să ajungem să luăm clienți. Și oamenii tot nu s-au săturat, parcă sunt numai pesediști în Craiova», îmi spune taximetristul”, mai spune Claudiu Prîsnel.

„Soția mea a fost sunată aseară de director. I-a spus că e obligatoriu să vină în alb la serviciu și să meargă la…

Publicată de Adrian-Claudiu Prisnel pe Vineri, 12 aprilie 2019

Articolul precedentCraiovean băut la volan, prins de polițiști după o urmărire pe străzile din municipiu
Articolul următorMașină de poliție, lovită de un autoturism, într-o intersecție din Craiova