Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu” din Craiova  va găzdui, anul acesta, faza națională a Olimpiadei la Discipline din aria curriculară „Tehnologii”, profil Resurse Naturale şi Protecţia Mediului, concursul având loc în perioada 22-26 aprilie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Dolj, Nicoleta Lițoiu, deschiderea oficială a Olimpiadei va avea loc luni, la Filarmonica „Oltenia” din Craiova, începând cu ora 17.00, 77 de elevi urmând să participe la concurs.

„La această Olimpiadă Naţională vor participa 77 de elevi, din 34 de judeţe. Faza națională a olimpiadei cuprinde două probe: proba scrisă – în cadrul căreia se evaluează competențele generale specifice domeniului și proba practică – în cadrul căreia se evaluează competențele şi abilităţile practice specifice aceluiași domeniu. Ambele probe vor fi susţinute la Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu” Craiova, Dolj”, a declarat Lițoiu.

Festivitatea de premiere va avea loc joi, la Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu”, începând cu ora 17.00.

 

Articolul precedentFOTO. O fetiță de 5 ani și un bătrân, din Craiova, au ajuns la spital, după ce autobuzul în care se aflau a lovit o dubiță
Articolul următorCadastrare integrală în patru comune din Dolj, cu fonduri europene