O fetiță în vârstă de 5 ani și un bărbat de 70 de ani au ajuns la spital, joi după-amiază, după ce au fost implicați într-un accident rutier produs între autobuzul în care se aflau și o dubiță.

Evenimentul a avut loc în Craiova, in zona stației Orizont din Craiovița Nouă, șoferul autobuzului aparținând RAT Craiova nepăstrând distanța față de dubița care circula în fața sa. Trei pasageri au fost răniți după ce s-au dezechilibrat și au căzut.

„Un barbat de 46 de ani, din Craiova, conducea un autobuz pe bulervardul Oltenia, nu a păstrat distanța față de autovehiculul care circula în față, condus de un bărbat de 48 de ani, din Craiova și l-a lovit pe acesta în partea din spate. În urma evenimentului a rezultat rănirea a trei pasageri din autobuz, două femei de 35, respectiv 64 de ani și a unui bărbat de 80 de ani, toți din Craiova, care s-ar fi dezechilibrat în urma impactului. Femeile au refuzat transportul la spital. La spital a mai fost transportat ă și o fetiță de 5 ani, conștientă, dar aceasta ete procedura pentru a nu apărea probleme, cum ar fi un atac de panică”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Articolul precedentPacienții Spitalului Județean de Urgență Craiova își fură mâncarea între ei. Ce spune directorul despre lipsa frigiderelor
Articolul următorÎncepe Olimpiada de Resurse Naturale și Protecția Mediului. 80 de elevi așteptați la Craiova