Mai multe gospodării din județul Gorj au fost inundate, marți dimineață, pompierii gorjeni intrvenind pentru a scoate apa din curți și beciuri, în patru localități din județ.

Detaşamentul de Pompieri Târgu Jiu a intervenit pentru evacuarea apei dintr-o curte inundată în comuna Dăneşti, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISUGorj, Florin Chisim, Garda de Intervenţie Hurezani intervine pentru evacuarea apei din două curţi şi un beci în comuna Hurezani şi două curţi în comuna Logreşti.

Și Garda de Intervenție Novaci acționează pentru evacuarea apei dintr-o curte inundată și un beci.

ISU Gorj informează despre instituirea CODULUI ROȘU privind scurgeri importante de pe versanți, torenți, pâraie, niveluri cu depășiri ale cotelor de pericol, în bazinele hidrografice ale râurilor Olteț, Cerna și Olt, în intervalul orar 09.30- 20.00, pe raza județelor Argeș, Gorj și Vâlcea. “Rugăm populația să ia măsuri de autoprotecție și să semnaleze urgențele la 112”, este mesajul ISU Gorj.

Articolul precedentColegiul Militar din Craiova, primul între liceele craiovene, după gradul de promovare a bacalaureatului
Articolul următorMedicii și pacienții din Dolj au scăpat de grija lipsei vaccinurilor. Dozele primite, suficiente până la sfârșitul anului