După prima sesiune a examenului de bacalaureat, elevii claselor a XII-a ai Colegiului Naţional Militar ,,Tudor Vladimirescu” Craiova au promovat în procent de 100%, cu media generală 8,90.

Cinci dintre “panduri” au obţinut nota 10 la una dintre probele de examen. Cea mai mare medie la fete, 9,78, a fost obţinută de Maria Daniela Horga, iar dintre baieţi, cea mai mare medie, 9,61, a fost obţinută de către Andrei Lucian Lupu.

Comandantul liceului este mândru de faptul că promoția cu numărul 84 a Colegiului Militar a reușit să așeze instituția pe primul loc în clasament, din punct de vedere al gradului de promovare. „S-a depus o muncă susținută pentru ca astăzi să putem concluziona că, într-adevăr, printr-o activitate intensă și printr-un efort concentrat al elevilor, al cadrelor didactice și al tuturor celor care au fost alături de acești tineri, prin rezultatul obținut și prin acest procent de 100% privind promovabilitatea la examenul de bacalaureat, spunem cu sufletul deschis şi plin de bucurie că promoția cu numărul 84 a Colegiului Național Militar ,,Tudor Vladimirescu” este o promoție cu care putem să ne mândrim, o promoție ce face cinste și onorează totodată”, a declarat locotenet-colonel Ovidiu Plopan, comandantul Colegiului Național Militar ,,Tudor Vladimirescu”.

Tot după afişarea rezultatelor finale la examenul de bacalaureat a fost stabilit, conform regulilor interne, şeful de promoţie, Daliana-Maria Moldova fiind eleva respectivă.

Pentru toți absolvenții acestui colegiu, emoțiile se vor încheia la sfârşitul lunii iulie după ce vor susţine examenele de admitere în instituțiile militare de învățământ superior sau în școlile militare de maiștri militari și subofițeri din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Articolul precedentTrafic feroviar blocat în Dolj, după ce un tren a lovit un TIR
Articolul următorGospodării inundate în Gorj. Intervin pompierii (FOTO)