Doi bărbați din Afumați sunt cercetați de polițiști, fiind suspectați că au furat o cameră de supraveghere video stradală ce aparținea primăriei şi care era montată pe un stâlp din localitate, pentru a putea sustrage grinzi din lemn din magazia primăriei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a spus că în urma cercetărilor efectuate împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast, au fost identificaţi doi bărbaţi de 34 şi 39 de ani, ambii din Afumaţi, bănuiţi că, în noaptea de 17/18 ianuarie, ar fi furat camera de supraveghere video pentru a nu fi surprinşi în momentul în care sustrăgeau grinzi din lemn, dintr-o magazie ce aparţinea primăriei.

„Prejudiciul cauzat, estimat la suma de 2.500 de lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit reprezentanţilor primăriei, iar în cauză cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat Grădinaru.

Articolul precedentNoi investiții la Aeroportul Internațional din Craiova. Se extind terminalele, urmând și o construcție cu fonduri europene
Articolul următorTânără din Dolj, reținută pentru tâlhărie. I-a smuls geanta unei bătrâne, pe o stradă din Craiova