O tânără în vârstă de 19 ani, din Giurgiţa, bănuită că ar fi sustras, prin smulgere, geanta unei femei în vârstă de 88 de ani, care se deplasa pe o stradă din Craiova, a fost reținută, luni, de către polițiști.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, prejudiciul a fost recuperat, bunurile fiind găsite asupra tinerei.

„În urma verificărilor efectuate, la scurt timp după săvârşirea faptei, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au identificat şi prins o tânără de 19 ani, din comuna Giurgiţa, asupra căreia au fost găsite bunurile sustrase. Prejudiciul produs a fost recuperat de poliţişti şi restituit persoanei vătămate. În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore tânăra în vârstă de 19 ani, bănuită de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, stabilindu-se faptul că aceasta ar fi smuls geanta persoanei vătămate”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că suspecta urmează să fie prezentată unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentFurt din magazia unei primării din Dolj. Cei doi bărbați au sustras și camera video din stâlp pentru a nu fi observați
Articolul următorMedicii de familie din Dolj au cerut suplimentarea numărului de doze de vaccin antigripal