Mai multe focuri de armă a fost trase de poliţiştii din Pieleşti, joi după-amiază, încercând să prindă trei hoţi de maşini din judeţul Ilfov, care au fugit pe un câmp de lângă drumul naţional DN 65. Doi dintre ei sunt căutaţi în continuare de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că este vorba de trei tineri care au furat o autoutilitară din localitatea Bolintin Vale, judeţul Ilfov.

Autoutilitara a fost blocată în trafic de poliţişti, pe drumul naţional DN 65, moment în care doi dintre pasageri au fugit, pornindu-se în urmărirea acestora pe câmp.

După ce au efectuat somaţiile legale precum şi două focuri de armă în plan vertical, poliţiştii au imobilizat un băiat de 17 ani, din Bolintin Vale, cel de-al doilea fiind identificat în persoana unui tânăr de 20 de ani, din acelaşi oraş. Poliţiştii încă îl caută pe aceasta din urmă.

Întrucât cel care se afla la volanul autoutilitarei s-a pus din nou în mişcare, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cel în cauză oprind vehiculul după aproximativ un kilometru.

Urmărirea a continuat pe câmp, fiind executat un foc de armă în plan vertical, fără a se reuşi prinderea persoanei în cauză, un tânăr încă neidentificat.

„În prezent sunt desfăşurate activităţi în vederea depistării şi tragerii la răspundere a persoanelor implicate“, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentPeste 1.100 de doljeni și-au cumpărat vechime în muncă
Articolul următorExpoziție columbofilă, la Craiova. Zeci de crescători vor prezenta cele mai frumoase exemplare