Mulți dintre ei nu au împlinit cinci ani, dar știu deja cât de important este să petreacă timp alături de colegi și de educatoare. Simt această nevoie. Iar pentru ca acest lucru să se întâmple, nu peste foarte multă vreme, „fluturașii” din grupa mijlocie a Grădiniței „Floare Albastră” din Craiova îi îndeamnă pe toți cei care nu au urgențe de rezolvat să stea în casă. 

Acești micuți își doresc să revină la grădiniță. Nu vor ca perioada actuala să se întindă pentru mult timp de acum încolo. Și ei s-au plictisit în casă, dar au învățat că trebuie să respecte recomandările.

Traversând o perioadă mai dificilă, educatoarele și cei mici au ales să păstreze legătura on-line, în fiecare zi celor mici fiindu-le recomandate activități pe care le pot face prin joacă. Colorează, pictează, decupează și lipesc tot felul de figurine, ascultă povești sau poezii. Se implică, așa cum pot, în treburile gospodărești, iar în bucătărie, micii cofetari sunt ajutoare de nădejde pentru mămici.

Ușor nu li pare nici lor, le este dor de colegi, dar au înțeles, după ce și părinții le-au tot spus continuu, că este important să stea în casă pentru a fi bine în perioada următoare.

Așadar, STAȚI ÎN CASĂ!

  

 

 

Articolul precedentMarcel Vela: Se suspendă internările pentru intervențiile chirurgicale și alte tratamente și investigații medicale spitalicești, care nu reprezintă urgență
Articolul următorCraiova: Ajutor din partea primăriei pentru persoanele peste 65 de ani. Linie telefonică pusă la dispoziție