Persoanele care au peste 65 de ani, din Craiova, în special cele pe care familia nu le poate ajuta în această perioadă, pot beneficia de sprijinul autorităților municipale, sunând,  în caz de nevoie, la un număr de telefon alocat pe perioada stării de urgență – 0351.171.892. 

Potrivit unei informări făcute de reprezentanții Primăriei Craiovei, apelurile se pot efectua între orele 8:00 și 22:00, iar în timpul nopții este valabil Telefonul Cetățeanului – 0251.984.

O echipă operativă, formată din angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și ai Serviciului de Situații de Urgență din cadrul Primăriei Craiova, poate să intervină în sprijinul celor care solicită acest lucru.

 

Articolul precedent„Fluturașii”, colegi la Grădinița „Floare Albastră” din Craiova, sfat pentru adulți: „Stați în casă dacă nu aveți urgențe de rezolvat!”
Articolul următorVIDEO. Solidaritate pentru sănătate. Jurnaliștii din Craiova s-au mobilizat și au donat sânge, cântând alături de medici și asistente: Totul va fi bine