Trei persoane au fost rănite și două autoturisme de lux au fost avariate, în urma unui scandal izbucnit între mai mulți membri ai clanului Cimino din Craiova și bodyguarzii clubului „Imperium” din Caracal, deținut de Remus Rădoi, zis Codiță.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, conflictul a izbucnit, duminică dimineața, în jurul orei 4.00. Tinerii din Craiova, conduși de fiul lui Cimino, ar fi atacat agenții de pază cu obiecte confectionate pentru taiere și lovire, pe motiv că aceștia i-au evacuat din club.

Principalul protagonist al scandalul a fost Ionuț Trandafir, fiul interlopului craiovean Fănel Trandafir, zis Cimino. Acesta ar fi scos sabia și ar fi tăiat un bodyguard, dar a și avariat două autoturisme, unul aparținându-i lui Codiță.

Bodyguardul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Caracal, a ajuns la spital, cu o plagă la abdomen. Răni au suferit și doi dintre tinerii din Craiova.

„În urma incidentulului au fost avariate și două mașini parcate în zona clubului, iar trei persoane au fost rănite în urma altercației”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Polițiștii au deschis un dosar, după acest scandal, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase, lovirea sau alte violențe și distrugere.

Articolul precedentAccident în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată, într-o comună din Dolj. Șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice
Articolul următorSenatorul Manda, lăsat fără permis. Cu ce viteză circula în localitate soțul Olguței