Claudiu Manda a fost lăsat pieton pentru 90 de zile și amendat, pentru că a fost prins, luni în jurul orei 15.40, în localitatea Mihăilești din Giurgiu cu o viteză de 125 km/h, scrie realitatea.net.

Claudiu Manda le-a transmis polițiștilor că este parlamentar și că ar vrea să nu fie sancționat pentru fapta comisă, lucru care nu a fost acceptat de polițiștii de la Rutieră, care i-au înmânat foaia de amendă de 1305 lei și i-au reținut permisul de conducere pentru următoarele trei luni.

Sâmbătă a avut loc petrecerea de nuntă dată de Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, la care au participat sute de invitați, printre care și mulți lideri social democrați. Petrecerea a avut loc într-un cort privat din comuna Ișalnița, județul Dolj, iar potrivit lui Claudiu Manda au fost peste 500 de invitați, iar mulți dintre ei au rămas până la 7 dimineața.

UPDATE. Claudiu Manda i-a lăudat pe polițiști pentru că s-au mișcat rapid cu procedurile.

„Trebuia să ajung la 4 la Senat și le-am promis colegilor că îmi voi îndeplini obligațiile până plec ca europarlamentar la Bruxelles. Eram la 4 fara 20 în Mihăilești și erau 2 benzi. E de apreciat cum s-au mișcat cei de la Poliției. A durat 10 minute și a rămas să-mi trimită acasă amenda.”, a spus Manda la TVR 1.

 

Articolul precedentFiul interlopului Cimino, scandal într-un club din Caracal. Un tânăr a fost tăiat cu sabia
Articolul următorCetățeni străini amendați pentru ședere ileală în județul Dolj