Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național „Ioana Radu” va avea loc, anul acesta, la Craiova, în perioada 25-26 octombrie, iubitorii romanței și cei ai muzicii de petrecere fiind așteptați în sala mare a Teatrului Marin Sorescu din Craiova, prețul unui bilet fiind de 30 de lei.

„Consiliul Județean Dolj și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj organizează, în perioada 25-26 octombrie 2018, Festivalul Național Ioana Radu” ediţia a VIII-a. Evenimentul este găzduit de Teatrul Național „Marin Sorescu“. Pe parcursul celor două zile de festival, iubitorii romanței și muzicii de petrecere se vor bucura de acorduri și emoții care amintesc de Regina romanței românești, aici, la ea acasă, pe plaiuri oltenești”, au menționat organizatorii evenimentului.

Biletele vor fi puse în vânzare, săptămâna viitoare, la Agenția Teatrului Național „Marin Sorescu“ din Craiova, prețul unui bilet fiind de 30 lei.

Articolul precedentPagube însemnate în urma incendiului din Piața Veche din Craiova. Totul a pornit de la o lumânare
Articolul următorCraioveancă reținută după ce a fost prinsă în mod repetat cu țigări de contrabandă la vânzare. Polițiștii au făcut mai multe percheziții